Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


1898: Our Last Men in the Philippines sa prevodom
1898: Our Last Men in the Philippines sa prevodom
HD 6.52016
Na kraju 19. veka u spanskoj koloniji na Filipinima, jedan odred spanskih vojnika je tokom 337 dana rasporedjen u selo Baler, na filipinskom ostrvu Luzon zbog pobune filipinskih revolucionara. U decembru 1898. godine, nakon potpisivanja Pariskog sporazuma izmedju Spanije i SAD, koji je okoncao rat ove dve zemlje, Spanija je predala suverenitet nad Filipinama SAD-u. Ova grupa vojnika koja se tu u tom trenutku na njima zatekla ostace upamcena kao “poslednji na Filipinima”. Na kraju 19. veka u spanskoj koloniji na Filipinima, jedan odred spanskih vojnika je tokom 337 dana rasporedjen u selo Baler, na filipinskom ostrvu Luzon zbog pobune filipinskih revolucionara. U decembru 1898. godine, nakon potpisivanja Pariskog sporazuma izmedju Spanije i SAD, koji je okoncao rat ove dve zemlje, Spanija je predala suverenitet nad Filipinama SAD-u. Ova grupa vojnika koja se tu u tom trenutku na njima zatekla ostace upamcena kao “poslednji na Filipinima”.
Zanr:
Datum:
03 Mar 2017
Glumci:
Rezija:
Salvador Calvo
Drzava:
Tagovi:
1898: Our Last Men in the Philippines (2016) online sa prevodom, gledaj 1898: Our Last Men in the Philippines hd, 1898: Our Last Men in the Philippines online, 1898: Our Last Men in the Philippines sa prevodom, 2016 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi




Komentari








Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.