Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


The Equalizer 3 sa prevodom
The Equalizer 3 sa prevodom
HD 7.12023
Robert McCall se nalazi kod kuće u južnoj Italiji, ali otkriva da su njegovi prijatelji pod kontrolom lokalnih kriminalnih bosova. Dok događaji postaju smrtonosni, McCall zna šta treba da uradi: da postane zaštitnik svojih prijatelja tako što će se boriti protiv mafije. Robert McCall se nalazi kod kuće u južnoj Italiji, ali otkriva da su njegovi prijatelji pod kontrolom lokalnih kriminalnih bosova. Dok događaji postaju smrtonosni, McCall zna šta treba da uradi: da postane zaštitnik svojih prijatelja tako što će se boriti protiv mafije.
Zanr:
Datum:
01 Sep 2023
Glumci:
Rezija:
Antoine Fuqua
Drzava:
Tagovi:
The Equalizer 3 (2023) online sa prevodom, gledaj The Equalizer 3 hd, The Equalizer 3 online, The Equalizer 3 sa prevodom, 2023 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.