Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


AI Love You sa prevodom
AI Love You sa prevodom
HD 4.42022
Moderna ljubavna priča smeštena u blisku budućnost u kojoj se zgrada veštačke inteligencije pokreće ljudskim osećanjima. Zbog softverskog kvara, zaljubljuje se u pravu devojku, beži iz zgrade u telo pravog muškarca i pokušava da osvoji njenu naklonost. Moderna ljubavna priča smeštena u blisku budućnost u kojoj se zgrada veštačke inteligencije pokreće ljudskim osećanjima. Zbog softverskog kvara, zaljubljuje se u pravu devojku, beži iz zgrade u telo pravog muškarca i pokušava da osvoji njenu naklonost.
Zanr:
Datum:
15 Feb 2022
Glumci:
Rezija:
David Asavanond, Stephan Zlotescu
Drzava:
Tagovi:
AI Love You (2022) online sa prevodom, gledaj AI Love You hd, AI Love You online, AI Love You sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.