Pocetna/ Filmovi/ Amigo

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Dood Player


Amigo
HD 5.82019
Nakon teške prometne nesreće, za koju je odgovoran, David odluči primiti svog najboljeg prijatelja Javija k sebi i njegovati ga. Međutim, vrlo brzo prepirke između njih dvojice izbijaju na površinu iznoseći na vidjelo otrovan i ubilački odnos, bliži ludilu nego prijateljstvu koje ih naizgled veže. PRIJATELJ je dugometražni igrani film koji spaja psihološki triler i crnu komediju graničeći s morbidnim, a sve u obliku intimne drame. Nakon teške prometne nesreće, za koju je odgovoran, David odluči primiti svog najboljeg prijatelja Javija k sebi i njegovati ga. Međutim, vrlo brzo prepirke između njih dvojice izbijaju na površinu iznoseći na vidjelo otrovan i ubilački odnos, bliži ludilu nego prijateljstvu koje ih naizgled veže. PRIJATELJ je dugometražni igrani film koji spaja psihološki triler i crnu komediju graničeći s morbidnim, a sve u obliku intimne drame.
Zanr:
Datum:
30 Nov 2020
Glumci:
Javier Botet, David Pareja, Esther Gimeno
Rezija:
Óscar Martín
Drzava:
Tagovi:
Amigo (2019) online sa prevodom, gledaj Amigo hd, Amigo online, Amigo sa prevodom, 2019 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.