Trenutno gledate film Attack the Block online sa prevodom


Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Attack the Block sa prevodom
Attack the Block
HD 6.62011
Attack the Block prati nesrećnu mladu ženu i bandu žilave dece iz gradskih sredina koja sklope malo verovatnog saveza da pokušaju da odbrane svoj travnjak od invazije divljih vanzemaljskih stvorenja, pretvarajući stambeni kompleks u južnom Londonu u ratnu zonu. Attack the Block prati nesrećnu mladu ženu i bandu žilave dece iz gradskih sredina koja sklope malo verovatnog saveza da pokušaju da odbrane svoj travnjak od invazije divljih vanzemaljskih stvorenja, pretvarajući stambeni kompleks u južnom Londonu u ratnu zonu.
Zanr:
Datum:
13 May 2011
Glumci:
John Boyega, Jodie Whittaker, Alex Esmail
Rezija:
Joe Cornish
Drzava:
Tagovi:
Attack the Block (2011) online sa prevodom, gledaj Attack the Block hd, Attack the Block online, Attack the Block sa prevodom, 2011 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.