Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Bad Date Chronicles sa prevodom
Bad Date Chronicles
HD 5.82017
Leigh vodi veb stranicu Bad Date Chronicles, koja omogućava ljudima da anonimno objavljuju užasna iskustva sa sastancima. Kada rivalska blogerka Koner postane tema jednog od njenih postova, oni se dogovore da izađu jedno sa drugim da vide koji je „loš zabavljač“. Leigh vodi veb stranicu Bad Date Chronicles, koja omogućava ljudima da anonimno objavljuju užasna iskustva sa sastancima. Kada rivalska blogerka Koner postane tema jednog od njenih postova, oni se dogovore da izađu jedno sa drugim da vide koji je „loš zabavljač“.
Zanr:
Datum:
01 Jul 2017
Glumci:
Rezija:
Steven R. Monroe
Drzava:
Tagovi:
Bad Date Chronicles (2017) online sa prevodom, gledaj Bad Date Chronicles hd, Bad Date Chronicles online, Bad Date Chronicles sa prevodom, 2017 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Lanie je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Lanie ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Lanie najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.