Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Barbarian sa prevodom
Barbarian sa prevodom
HD N/A2022
U gradu na razgovoru za posao, mlada žena kasno navečer dolazi na svoj Airbnb samo da bi otkrila da je greškom dvostruko rezerviran i da tamo već odsjeda stranac. Protiv svoje bolje prosudbe, odluči ipak prenoćiti, ali ubrzo otkriva da se u kući mora bojati mnogo više od drugog gosta. U gradu na razgovoru za posao, mlada žena kasno navečer dolazi na svoj Airbnb samo da bi otkrila da je greškom dvostruko rezerviran i da tamo već odsjeda stranac. Protiv svoje bolje prosudbe, odluči ipak prenoćiti, ali ubrzo otkriva da se u kući mora bojati mnogo više od drugog gosta.
Zanr:
Datum:
09 Sep 2022
Glumci:
Rezija:
Zach Cregger
Drzava:
Tagovi:
Barbarian (2022) online sa prevodom, gledaj Barbarian hd, Barbarian online, Barbarian sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.