Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Book of Love sa prevodom
Book of Love sa prevodom
HD 5.52022
Mladi, napeti engleski pisac Henri stvara roman koji na kraju doživi neuspeh. Oduševljen je što je saznao da je njegova knjiga iznenađujući hit u Meksiku, ali kada je tamo pozvan da je promoviše, ubrzo otkriva zašto: njegova španska prevoditeljica Marija je prepravila njegovu dosadnu knjigu u erotski roman. Henri je besan, a još više kada njegov izdavač insistira da on i Marija zajedno provedu obilazak knjige širom Meksika. Suprotnosti se privlače i hemija između para obezbeđuje varnice. Mladi, napeti engleski pisac Henri stvara roman koji na kraju doživi neuspeh. Oduševljen je što je saznao da je njegova knjiga iznenađujući hit u Meksiku, ali kada je tamo pozvan da je promoviše, ubrzo otkriva zašto: njegova španska prevoditeljica Marija je prepravila njegovu dosadnu knjigu u erotski roman. Henri je besan, a još više kada njegov izdavač insistira da on i Marija zajedno provedu obilazak knjige širom Meksika. Suprotnosti se privlače i hemija između para obezbeđuje varnice.
Zanr:
Datum:
04 Feb 2022
Glumci:
Rezija:
Analeine Cal y Mayor
Drzava:
Tagovi:
Book of Love (2022) online sa prevodom, gledaj Book of Love hd, Book of Love online, Book of Love sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi




Komentari








Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.