Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Bowling for Columbine sa prevodom
Bowling for Columbine
HD 8.02002
Ovo nije film o kontroli oružja. Film je to o strašnom srcu i duši Sjedinjenih Država i 280 milijuna Amerikanaca koji su bili dovoljno sretni da imaju pravo na Ustavom zaštićeni Uzi. Od pogleda na snimke sigurnosnih kamera srednje škole Columbine do kuće Oscarom nagrađenog predsjednika NRA-a Charltona Hestona, od mladića koji pravi domaći napalm s The Anarchists Cookbook do ubojstva šestogodišnje djevojčice od strane drugog šestogodišnjaka godinu star. Bowling for Columbine je putovanje kroz SAD, kroz našu prošlost, u nadi da ćemo otkriti zašto je naša potraga za srećom toliko prožeta nasiljem. Ovo nije film o kontroli oružja. Film je to o strašnom srcu i duši Sjedinjenih Država i 280 milijuna Amerikanaca koji su bili dovoljno sretni da imaju pravo na Ustavom zaštićeni Uzi. Od pogleda na snimke sigurnosnih kamera srednje škole Columbine do kuće Oscarom nagrađenog predsjednika NRA-a Charltona Hestona, od mladića koji pravi domaći napalm s The Anarchists Cookbook do ubojstva šestogodišnje djevojčice od strane drugog šestogodišnjaka godinu star. Bowling for Columbine je putovanje kroz SAD, kroz našu prošlost, u nadi da ćemo otkriti zašto je naša potraga za srećom toliko prožeta nasiljem.
Zanr:
Datum:
15 Nov 2002
Glumci:
Rezija:
Michael Moore
Drzava:
Tagovi:
Bowling for Columbine (2002) online sa prevodom, gledaj Bowling for Columbine hd, Bowling for Columbine online, Bowling for Columbine sa prevodom, 2002 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Marilyn je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Marilyn ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Marilyn najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.