Pocetna/ Filmovi/ Bullet Train

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Dood Player


Bullet Train
HD 7.52022
Nesretni ubojica Ladybug odlučan je mirno obaviti svoj posao nakon što je jedan previše koncerata propalo. Sudbina, međutim, može imati druge planove, budući da Ladybugova posljednja misija stavlja na stazu sudara sa smrtonosnim protivnicima iz cijeloga svijeta - svi s povezanim, ali sukobljenim ciljevima - u najbržem vlaku na svijetu. Nesretni ubojica Ladybug odlučan je mirno obaviti svoj posao nakon što je jedan previše koncerata propalo. Sudbina, međutim, može imati druge planove, budući da Ladybugova posljednja misija stavlja na stazu sudara sa smrtonosnim protivnicima iz cijeloga svijeta - svi s povezanim, ali sukobljenim ciljevima - u najbržem vlaku na svijetu.
Zanr:
Datum:
05 Aug 2022
Glumci:
Joey King, Karen Fukuhara, Brad Pitt
Rezija:
David Leitch
Drzava:
Tagovi:
Bullet Train (2022) online sa prevodom, gledaj Bullet Train hd, Bullet Train online, Bullet Train sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.