Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Cinderella 2: Dreams Come True sa prevodom
Cinderella 2: Dreams Come True sa prevodom
HD 5.02001
Kao novookrunjena princeza, Pepeljuga brzo shvaća da su život u palači - i njezine kraljevske odgovornosti - izazovniji nego što je zamišljala. U tri dirljive priče, Pepeljuga poziva svoje prijatelje životinje i svoju kumu vilu u pomoć dok unosi vlastitu gracioznost i šarm u svoju kraljevsku ulogu i otkriva da je biti vjeran sebi najbolji način da ostvarite svoje snove. Kao novookrunjena princeza, Pepeljuga brzo shvaća da su život u palači - i njezine kraljevske odgovornosti - izazovniji nego što je zamišljala. U tri dirljive priče, Pepeljuga poziva svoje prijatelje životinje i svoju kumu vilu u pomoć dok unosi vlastitu gracioznost i šarm u svoju kraljevsku ulogu i otkriva da je biti vjeran sebi najbolji način da ostvarite svoje snove.
Zanr:
Datum:
26 Feb 2002
Glumci:
Rezija:
John Kafka
Drzava:
Tagovi:
Cinderella 2: Dreams Come True (2001) online sa prevodom, gledaj Cinderella 2: Dreams Come True hd, Cinderella 2: Dreams Come True online, Cinderella 2: Dreams Come True sa prevodom, 2001 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.