Pocetna/ Filmovi/ Cinderella 2: Dreams Come True

Player trenutno ne radi, radovi na serveru su u toku. Uskoro ce sve biti sredjeno. Zapratite Telegram
Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Cinderella 2: Dreams Come True sa prevodom
Cinderella 2: Dreams Come True
HD 5.02001
Kao novookrunjena princeza, Pepeljuga brzo shvaća da su život u palači - i njezine kraljevske odgovornosti - izazovniji nego što je zamišljala. U tri dirljive priče, Pepeljuga poziva svoje prijatelje životinje i svoju kumu vilu u pomoć dok unosi vlastitu gracioznost i šarm u svoju kraljevsku ulogu i otkriva da je biti vjeran sebi najbolji način da ostvarite svoje snove. Kao novookrunjena princeza, Pepeljuga brzo shvaća da su život u palači - i njezine kraljevske odgovornosti - izazovniji nego što je zamišljala. U tri dirljive priče, Pepeljuga poziva svoje prijatelje životinje i svoju kumu vilu u pomoć dok unosi vlastitu gracioznost i šarm u svoju kraljevsku ulogu i otkriva da je biti vjeran sebi najbolji način da ostvarite svoje snove.
Zanr:
Datum:
26 Feb 2002
Glumci:
Jennifer Hale, Rob Paulsen, Corey Burton, Andre Stojka
Rezija:
John Kafka
Drzava:
Tagovi:
Cinderella 2: Dreams Come True (2001) online sa prevodom, gledaj Cinderella 2: Dreams Come True hd, Cinderella 2: Dreams Come True online, Cinderella 2: Dreams Come True sa prevodom, 2001 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.