Pocetna/ Filmovi/ Convergence: Courage in a Crisis

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Dood Player


Convergence: Courage in a Crisis
HD 5.52021
Aktivisti i volonteri rade do najmračnijih dana 2020. godine, podstičući društvene promene usred haosa dok vlade počinju da propadaju lokalne zajednice. Ovaj epski, globalno obuhvaćen i duboko strastven dokumentarac služi kao jasan poziv da se velika kriza može roditi iz krize. Aktivisti i volonteri rade do najmračnijih dana 2020. godine, podstičući društvene promene usred haosa dok vlade počinju da propadaju lokalne zajednice. Ovaj epski, globalno obuhvaćen i duboko strastven dokumentarac služi kao jasan poziv da se velika kriza može roditi iz krize.
Zanr:
Datum:
12 Oct 2021
Glumci:
Tedros Adhanom Ghebreyesus, Hassan Akkad, Renata Alves
Rezija:
Orlando von Einsiedel, Hassan Akkad, Lieven Corthouts
Drzava:
Tagovi:
Convergence: Courage in a Crisis (2021) online sa prevodom, gledaj Convergence: Courage in a Crisis hd, Convergence: Courage in a Crisis online, Convergence: Courage in a Crisis sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.