Trenutno gledate film Convergence: Courage in a Crisis online sa prevodom


Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Convergence: Courage in a Crisis sa prevodom
Convergence: Courage in a Crisis
HD 5.52021
Aktivisti i volonteri rade do najmračnijih dana 2020. godine, podstičući društvene promene usred haosa dok vlade počinju da propadaju lokalne zajednice. Ovaj epski, globalno obuhvaćen i duboko strastven dokumentarac služi kao jasan poziv da se velika kriza može roditi iz krize. Aktivisti i volonteri rade do najmračnijih dana 2020. godine, podstičući društvene promene usred haosa dok vlade počinju da propadaju lokalne zajednice. Ovaj epski, globalno obuhvaćen i duboko strastven dokumentarac služi kao jasan poziv da se velika kriza može roditi iz krize.
Zanr:
Datum:
12 Oct 2021
Glumci:
Tedros Adhanom Ghebreyesus, Hassan Akkad, Renata Alves
Rezija:
Orlando von Einsiedel, Hassan Akkad, Lieven Corthouts
Drzava:
Tagovi:
Convergence: Courage in a Crisis (2021) online sa prevodom, gledaj Convergence: Courage in a Crisis hd, Convergence: Courage in a Crisis online, Convergence: Courage in a Crisis sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.