Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Dragonquest sa prevodom
Dragonquest
HD 3.02009
Kada tajanstveni mitski ratnik prizove opasnu zvijer iz dubina magije, mladi heroj će morati krenuti u napetu potragu i probuditi zmaja koji je jedini može pobijediti. Film je avanturistički fantastični klasik u maniri poznate trilogije Gospodara prstenova i Narnijskih kronika. Kada tajanstveni mitski ratnik prizove opasnu zvijer iz dubina magije, mladi heroj će morati krenuti u napetu potragu i probuditi zmaja koji je jedini može pobijediti. Film je avanturistički fantastični klasik u maniri poznate trilogije Gospodara prstenova i Narnijskih kronika.
Zanr:
Datum:
31 Mar 2009
Glumci:
Rezija:
Mark Atkins
Drzava:
Tagovi:
Dragonquest (2009) online sa prevodom, gledaj Dragonquest hd, Dragonquest online, Dragonquest sa prevodom, 2009 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Daniel je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Daniel ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Daniel najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.