Trenutno gledate film Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer online sa prevodom


Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer sa prevodom
Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer
HD 5.62007
Rid Ricards (I. Gruffudd) i Susan Storm (J. Alba) spremaju se za vencanje. Srebrni predmet juri iznad Zemlje i izaziva velike molekularne promene, istovremeno stvarajuci velike kratere koji vode duboko u utrobu planete. Americka vlada poziva Rida da istrazi kakav je to opasni srebrni objekat. Dok teku pripreme za ceremoniju vencanja na krovu jednog oblakodera u Njuorku, srebrni objekat preleti grad i izazove paniku. Dzoni Storm (C. Evans), odnosno, Ljudska Baklja, krene u poteru za predmetom i otkrije da je to Srebrni letac (D. Jones). On ga uvuce dublje u atmosferu i ispusti tako da pocne padati na zemlju, a i promeni mu molekularnu strukturu – kad dotakne Susan Storm, on postaje nevidljiv a ona se pretvori u baklju. Rid Ricards (I. Gruffudd) i Susan Storm (J. Alba) spremaju se za vencanje. Srebrni predmet juri iznad Zemlje i izaziva velike molekularne promene, istovremeno stvarajuci velike kratere koji vode duboko u utrobu planete. Americka vlada poziva Rida da istrazi kakav je to opasni srebrni objekat. Dok teku pripreme za ceremoniju vencanja na krovu jednog oblakodera u Njuorku, srebrni objekat preleti grad i izazove paniku. Dzoni Storm (C. Evans), odnosno, Ljudska Baklja, krene u poteru za predmetom i otkrije da je to Srebrni letac (D. Jones). On ga uvuce dublje u atmosferu i ispusti tako da pocne padati na zemlju, a i promeni mu molekularnu strukturu – kad dotakne Susan Storm, on postaje nevidljiv a ona se pretvori u baklju.
Zanr:
Datum:
15 Jun 2007
Glumci:
Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans
Rezija:
Tim Story
Drzava:
Tagovi:
Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007) online sa prevodom, gledaj Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer hd, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer online, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer sa prevodom, 2007 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.