Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


F*ck de liefde sa prevodom
F*ck de liefde sa prevodom
HD 4.82019
Nakon što njena veza sa Jimom prestala, Lisa se razočarana vraća u Holandiju. Tokom sahrane Lisine voljene bake, Kiki na svoj tipičan, grub način objavljuje da se udaje. Međutim, neće se udati pre nego što bude imala vrhunski odmor na Ibici s Lizom i Angelom. Ispostavilo se da je odmor potpuno drugačiji od onoga što su troji prijateljice očekivale; Anđela završava u krevetu sa uzbudljivim Havijerom prve noći, za kog se ubrzo ispostavi da se pretvra da je neko drugačiji od onoga što zaista jeste. Lisa je očarana savršenim Noom, kog poznaje iz djetinjstva, sve dok se Jim iznenada ne pojavi na Ibici da joj izjavi ljubav. Štaviše, Kiki počinje da sumnja u svoj predstojeći brak sa Džonijem. Nakon što njena veza sa Jimom prestala, Lisa se razočarana vraća u Holandiju. Tokom sahrane Lisine voljene bake, Kiki na svoj tipičan, grub način objavljuje da se udaje. Međutim, neće se udati pre nego što bude imala vrhunski odmor na Ibici s Lizom i Angelom. Ispostavilo se da je odmor potpuno drugačiji od onoga što su troji prijateljice očekivale; Anđela završava u krevetu sa uzbudljivim Havijerom prve noći, za kog se ubrzo ispostavi da se pretvra da je neko drugačiji od onoga što zaista jeste. Lisa je očarana savršenim Noom, kog poznaje iz djetinjstva, sve dok se Jim iznenada ne pojavi na Ibici da joj izjavi ljubav. Štaviše, Kiki počinje da sumnja u svoj predstojeći brak sa Džonijem.
Zanr:
Datum:
03 Oct 2019
Glumci:
Rezija:
Appie Boudellah, Lodewijk van Lelyveld
Drzava:
Tagovi:
F*ck de liefde (2019) online sa prevodom, gledaj F*ck de liefde hd, F*ck de liefde online, F*ck de liefde sa prevodom, 2019 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.