Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Vyzov Aka The Challenge sa prevodom
Vyzov Aka The Challenge
HD HOT 6.72023
Torakalni hirurg Evgenija Beljajeva ima mesec dana da se pripremi za let do Međunarodne svemirske stanice, gde mora da operiše člana posade. Hoće li biti spremna za izazov? Može li ona prevazići svoje strahove i nesigurnosti? Hoće li uspjeti izvesti komplikovanu operaciju u nultom stanju gravitacije i dati kosmonautu priliku da se živ vrati na Zemlju? Torakalni hirurg Evgenija Beljajeva ima mesec dana da se pripremi za let do Međunarodne svemirske stanice, gde mora da operiše člana posade. Hoće li biti spremna za izazov? Može li ona prevazići svoje strahove i nesigurnosti? Hoće li uspjeti izvesti komplikovanu operaciju u nultom stanju gravitacije i dati kosmonautu priliku da se živ vrati na Zemlju?
Zanr:
Datum:
20 Apr 2023
Glumci:
Rezija:
Klim Shipenko, Bill Millsap
Drzava:
Tagovi:
Vyzov Aka The Challenge (2023) online sa prevodom, gledaj Vyzov Aka The Challenge hd, Vyzov Aka The Challenge online, Vyzov Aka The Challenge sa prevodom, 2023 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Vladimir je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Vladimir ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Vladimir najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.