😁 *Player ne radi/Zabode* - Nakon duzeg vremena, nasli smo resenje koje nije najbolje ali radi. Ukoliko vam zabode film ili nece da se pusti, sve sto je potrebno je da refresujete stranicu 1 do 2x.

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Guermantes sa prevodom
Guermantes
HD N/A2021
Pariz, ljeto 2020.. Glumci iz La Comédie-Française, najprestižnijeg francuskog kazališta, uvježbavaju novu predstavu Christophea Honoréa, adaptaciju Vojvotkinje De Guermantes Marcela Prousta. Kad se predstava iznenada otkaže, dramska skupina odluči ipak nastaviti s njom, u ime umjetnosti i zbog radosti zajedničke glume. Pariz, ljeto 2020.. Glumci iz La Comédie-Française, najprestižnijeg francuskog kazališta, uvježbavaju novu predstavu Christophea Honoréa, adaptaciju Vojvotkinje De Guermantes Marcela Prousta. Kad se predstava iznenada otkaže, dramska skupina odluči ipak nastaviti s njom, u ime umjetnosti i zbog radosti zajedničke glume.
Zanr:
Datum:
29 Sep 2021
Glumci:
Claude Mathieu, Anne Kessler, Éric Génovèse
Rezija:
Christophe Honoré
Drzava:
Tagovi:
Guermantes (2021) online sa prevodom, gledaj Guermantes hd, Guermantes online, Guermantes sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.