Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Hitmans Wifes Bodyguard sa prevodom
Hitmans Wifes Bodyguard sa prevodom
HD 6.12021
Najsmrtonosniji čudni par na svetu – telohranitelj Michael Brice i ubica Darius Kincaid – ponovo su u još jednoj životnoj opasnosti. Još uvek bez dozvole i pod lupom, Bricea na akciju prisiljava još nestabilnija Dariusova supruga, zloglasna međunarodna prevarantka Sonia Kincaid. Dok su Bricea preko ivice odvezala njegova dva najopasnija štićenika, trio im prelazi preko glave u globalnoj zaveri i ubrzo otkriva da su svi oni koji stoje između Evrope i osvetoljubivog i moćnog luđaka. Najsmrtonosniji čudni par na svetu – telohranitelj Michael Brice i ubica Darius Kincaid – ponovo su u još jednoj životnoj opasnosti. Još uvek bez dozvole i pod lupom, Bricea na akciju prisiljava još nestabilnija Dariusova supruga, zloglasna međunarodna prevarantka Sonia Kincaid. Dok su Bricea preko ivice odvezala njegova dva najopasnija štićenika, trio im prelazi preko glave u globalnoj zaveri i ubrzo otkriva da su svi oni koji stoje između Evrope i osvetoljubivog i moćnog luđaka.
Zanr:
Datum:
16 Jun 2021
Glumci:
Rezija:
Patrick Hughes
Drzava:
Tagovi:
Hitmans Wifes Bodyguard (2021) online sa prevodom, gledaj Hitmans Wifes Bodyguard hd, Hitmans Wifes Bodyguard online, Hitmans Wifes Bodyguard sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.