Pocetna/ Filmovi/ Hotel Transylvania 4: Transformania

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Hotel Transylvania 4: Transformania sa prevodom
Hotel Transylvania 4: Transformania
HD 6.02022
Kada Van Helsingov misteriozni izum, „Zrak monsterfikacije“, pođe na pamet, Drak i njegovi čudovišni drugari se svi transformišu u ljude, a Džoni postaje čudovište. U svojim novim neusklađenim telima, Drak i Džoni moraju da se udruže i trkaju širom sveta kako bi pronašli lek pre nego što bude prekasno i pre nego što izlude jedan drugog. Kada Van Helsingov misteriozni izum, „Zrak monsterfikacije“, pođe na pamet, Drak i njegovi čudovišni drugari se svi transformišu u ljude, a Džoni postaje čudovište. U svojim novim neusklađenim telima, Drak i Džoni moraju da se udruže i trkaju širom sveta kako bi pronašli lek pre nego što bude prekasno i pre nego što izlude jedan drugog.
Zanr:
Datum:
14 Jan 2022
Glumci:
Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn
Rezija:
Derek Drymon, Jennifer Kluska
Drzava:
Tagovi:
Hotel Transylvania 4: Transformania (2022) online sa prevodom, gledaj Hotel Transylvania 4: Transformania hd, Hotel Transylvania 4: Transformania online, Hotel Transylvania 4: Transformania sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.