Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Hotel Transylvania 4: Transformania sa prevodom
Hotel Transylvania 4: Transformania sa prevodom
HD 6.02022
Kada Van Helsingov misteriozni izum, „Zrak monsterfikacije“, pođe na pamet, Drak i njegovi čudovišni drugari se svi transformišu u ljude, a Džoni postaje čudovište. U svojim novim neusklađenim telima, Drak i Džoni moraju da se udruže i trkaju širom sveta kako bi pronašli lek pre nego što bude prekasno i pre nego što izlude jedan drugog. Kada Van Helsingov misteriozni izum, „Zrak monsterfikacije“, pođe na pamet, Drak i njegovi čudovišni drugari se svi transformišu u ljude, a Džoni postaje čudovište. U svojim novim neusklađenim telima, Drak i Džoni moraju da se udruže i trkaju širom sveta kako bi pronašli lek pre nego što bude prekasno i pre nego što izlude jedan drugog.
Zanr:
Datum:
14 Jan 2022
Glumci:
Rezija:
Derek Drymon, Jennifer Kluska
Drzava:
Tagovi:
Hotel Transylvania 4: Transformania (2022) online sa prevodom, gledaj Hotel Transylvania 4: Transformania hd, Hotel Transylvania 4: Transformania online, Hotel Transylvania 4: Transformania sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.