Pocetna/ Filmovi/ In the Forest

Player trenutno ne radi, radovi na serveru su u toku. Uskoro ce sve biti sredjeno. Zapratite Telegram
Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


In the Forest sa prevodom
In the Forest
HD 3.72022
Helen i njena ćerka Emili nevoljno prate Helenovog oca Stena na porodičnom kampovanju, vozeći se duboko u šumu radi pravog iskustva na otvorenom, samo da bi stigao ljutiti zemljoposednik Hauard i primorao ih da odu. Kada im se RV zaglavi, Helen odlučuje da potraži pomoć, ali otkriva uznemirujuću tajnu na njegovom imanju. Zatim mora da se bori da zaštiti svoju porodicu i da izađe živa iz šume pre nego što bude progonjena. Helen i njena ćerka Emili nevoljno prate Helenovog oca Stena na porodičnom kampovanju, vozeći se duboko u šumu radi pravog iskustva na otvorenom, samo da bi stigao ljutiti zemljoposednik Hauard i primorao ih da odu. Kada im se RV zaglavi, Helen odlučuje da potraži pomoć, ali otkriva uznemirujuću tajnu na njegovom imanju. Zatim mora da se bori da zaštiti svoju porodicu i da izađe živa iz šume pre nego što bude progonjena.
Zanr:
Datum:
28 Jan 2022
Glumci:
Debbon Ayer, Lyman Ward, Cristina Spruell
Rezija:
Hector Barron
Drzava:
Tagovi:
In the Forest (2022) online sa prevodom, gledaj In the Forest hd, In the Forest online, In the Forest sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.