Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Into the Wind sa prevodom
Into the Wind sa prevodom
HD 5.22022
Završila je prestižnu srednju školu u Varšavi i upisala medicinu u Londonu. Radi kao instruktor kajtsurfinga na moru, zahvaljujući čemu kombinuje zaradu i strast. Sastaće se u Helu. Neobičan šarm dečaka tera devojčicu da prevaziđe svoje granice i uđe u potpuno nepoznat svet kitesurfa, muzike i zabave. Osećaj koji se javlja između njih ne prija ni njenoj porodici ni njegovim prijateljima. Da li je veza Anije i Mihala dovoljno jaka da prevaziđu nedaće i postanu više od praznične ljubavi? Završila je prestižnu srednju školu u Varšavi i upisala medicinu u Londonu. Radi kao instruktor kajtsurfinga na moru, zahvaljujući čemu kombinuje zaradu i strast. Sastaće se u Helu. Neobičan šarm dečaka tera devojčicu da prevaziđe svoje granice i uđe u potpuno nepoznat svet kitesurfa, muzike i zabave. Osećaj koji se javlja između njih ne prija ni njenoj porodici ni njegovim prijateljima. Da li je veza Anije i Mihala dovoljno jaka da prevaziđu nedaće i postanu više od praznične ljubavi?
Zanr:
Datum:
10 Feb 2022
Glumci:
Rezija:
Kristoffer Rus
Drzava:
Tagovi:
Into the Wind (2022) online sa prevodom, gledaj Into the Wind hd, Into the Wind online, Into the Wind sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.