Trenutno gledate film Into the Wind online sa prevodom


Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Into the Wind sa prevodom
Into the Wind
HD 5.22022
Završila je prestižnu srednju školu u Varšavi i upisala medicinu u Londonu. Radi kao instruktor kajtsurfinga na moru, zahvaljujući čemu kombinuje zaradu i strast. Sastaće se u Helu. Neobičan šarm dečaka tera devojčicu da prevaziđe svoje granice i uđe u potpuno nepoznat svet kitesurfa, muzike i zabave. Osećaj koji se javlja između njih ne prija ni njenoj porodici ni njegovim prijateljima. Da li je veza Anije i Mihala dovoljno jaka da prevaziđu nedaće i postanu više od praznične ljubavi? Završila je prestižnu srednju školu u Varšavi i upisala medicinu u Londonu. Radi kao instruktor kajtsurfinga na moru, zahvaljujući čemu kombinuje zaradu i strast. Sastaće se u Helu. Neobičan šarm dečaka tera devojčicu da prevaziđe svoje granice i uđe u potpuno nepoznat svet kitesurfa, muzike i zabave. Osećaj koji se javlja između njih ne prija ni njenoj porodici ni njegovim prijateljima. Da li je veza Anije i Mihala dovoljno jaka da prevaziđu nedaće i postanu više od praznične ljubavi?
Zanr:
Datum:
10 Feb 2022
Glumci:
Sonia Mietielica, Jakub Sasak, Waleria Gorobets
Rezija:
Kristoffer Rus
Drzava:
Tagovi:
Into the Wind (2022) online sa prevodom, gledaj Into the Wind hd, Into the Wind online, Into the Wind sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.