😁 *Player ne radi/Zabode* - Nakon duzeg vremena, nasli smo resenje koje nije najbolje ali radi. Ukoliko vam zabode film ili nece da se pusti, sve sto je potrebno je da refresujete stranicu 1 do 2x.

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Jurassic Shark sa prevodom
Jurassic Shark
HD 1.42012
Skupina komandosa čiji helikopter biva oboren na povratku sa spasilačke misije, te se sruše u nepoznati i izolirani deo tropske džungle za koju se ispostavi da je deo izgubljenog sveta” u kojem još uvek žive dinosaurusi! Skupina komandosa čiji helikopter biva oboren na povratku sa spasilačke misije, te se sruše u nepoznati i izolirani deo tropske džungle za koju se ispostavi da je deo izgubljenog sveta” u kojem još uvek žive dinosaurusi!
Zanr:
Datum:
14 Aug 2013
Glumci:
Emanuelle Carriere, Christine Emes, Celine Filion
Rezija:
Brett Kelly
Drzava:
Tagovi:
Jurassic Shark (2012) online sa prevodom, gledaj Jurassic Shark hd, Jurassic Shark online, Jurassic Shark sa prevodom, 2012 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.