😁 *Player ne radi/Zabode* - Nakon duzeg vremena, nasli smo resenje koje nije najbolje ali radi. Ukoliko vam zabode film ili nece da se pusti, sve sto je potrebno je da refresujete stranicu 1 do 2x.

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Killshot sa prevodom
Killshot
HD 6.02008
Lijepa Carmen Colson i njezin muž željezar Wayne smješteni su u savezni program zaštite svjedoka nakon što su svjedočili kako shema iznude nije uspjela. Misleći da su napokon sigurni, na meti su iskusnog zastrašujućeg ubojice i psihopatskog mladog ubojice skorojevića. Borba koja je uslijedila testirat će Carmen do krajnjih granica. Lijepa Carmen Colson i njezin muž željezar Wayne smješteni su u savezni program zaštite svjedoka nakon što su svjedočili kako shema iznude nije uspjela. Misleći da su napokon sigurni, na meti su iskusnog zastrašujućeg ubojice i psihopatskog mladog ubojice skorojevića. Borba koja je uslijedila testirat će Carmen do krajnjih granica.
Zanr:
Datum:
13 Nov 2008
Glumci:
Thomas Jane, Diane Lane, Mickey Rourke
Rezija:
John Madden
Drzava:
Tagovi:
Killshot (2008) online sa prevodom, gledaj Killshot hd, Killshot online, Killshot sa prevodom, 2008 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.