Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Liberty Stands Still sa prevodom
Liberty Stands Still sa prevodom
HD 5.72002
Kao nasljednica i trenutačna direktorica marketinga jednog od najvećih proizvođača oružja u zemlji, Liberty Wallace ravnodušna je prema zločinima koje su omogućili njezin posao i njezin suprug Victor, izvršni direktor. Na putu da vidi svog ljubavnika glumca, Liberty završi lancima vezana za kolica s hranom puna eksploziva -- sve na inzistiranje Joea, snajperista čija je mala kći bila žrtva oružanog nasilja, a koji sada ima Liberty u svom znamenitosti. Kao nasljednica i trenutačna direktorica marketinga jednog od najvećih proizvođača oružja u zemlji, Liberty Wallace ravnodušna je prema zločinima koje su omogućili njezin posao i njezin suprug Victor, izvršni direktor. Na putu da vidi svog ljubavnika glumca, Liberty završi lancima vezana za kolica s hranom puna eksploziva -- sve na inzistiranje Joea, snajperista čija je mala kći bila žrtva oružanog nasilja, a koji sada ima Liberty u svom znamenitosti.
Zanr:
Datum:
03 May 2002
Glumci:
Rezija:
Kari Skogland
Drzava:
Tagovi:
Liberty Stands Still (2002) online sa prevodom, gledaj Liberty Stands Still hd, Liberty Stands Still online, Liberty Stands Still sa prevodom, 2002 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.