Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Monkey King Reborn sa prevodom
Monkey King Reborn
HD 6.02021
Na početku haosa rođen je prvi demon na svetu, po imenu Juandi, i obožavan je kao predak demona. Hiljadama godina kasnije, Monah Tang je spasao bivšeg kralja demona Sun Vukonga sa planine Pet elemenata, koji mu obećava da će ga zaštititi i otići na Zapad da uzme svete spise. Na početku haosa rođen je prvi demon na svetu, po imenu Juandi, i obožavan je kao predak demona. Hiljadama godina kasnije, Monah Tang je spasao bivšeg kralja demona Sun Vukonga sa planine Pet elemenata, koji mu obećava da će ga zaštititi i otići na Zapad da uzme svete spise.
Zanr:
Datum:
02 Apr 2021
Glumci:
Rezija:
Yunfei Wang
Drzava:
Tagovi:
Monkey King Reborn (2021) online sa prevodom, gledaj Monkey King Reborn hd, Monkey King Reborn online, Monkey King Reborn sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Jiang je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Jiang ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Jiang najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.