😁 *Player ne radi/Zabode* - Nakon duzeg vremena, nasli smo resenje koje nije najbolje ali radi. Ukoliko vam zabode film ili nece da se pusti, sve sto je potrebno je da refresujete stranicu 1 do 2x.

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Moulin Rouge! sa prevodom
Moulin Rouge!
HD 7.62001
Proslava ljubavi i kreativne inspiracije odvija se u zloglasnom, lepršavom i glamuroznom pariskom noćnom klubu, na početku 20. veka. Mladi pesnik, koji je uronjen u opojni svet Moulin Rougea, započinje strasnu vezu sa najzloglasnijom i najlepšom zvezdom kluba. Proslava ljubavi i kreativne inspiracije odvija se u zloglasnom, lepršavom i glamuroznom pariskom noćnom klubu, na početku 20. veka. Mladi pesnik, koji je uronjen u opojni svet Moulin Rougea, započinje strasnu vezu sa najzloglasnijom i najlepšom zvezdom kluba.
Zanr:
Datum:
01 Jun 2001
Glumci:
Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo
Rezija:
Baz Luhrmann
Drzava:
Tagovi:
Moulin Rouge! (2001) online sa prevodom, gledaj Moulin Rouge! hd, Moulin Rouge! online, Moulin Rouge! sa prevodom, 2001 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.