Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


New Police Story sa prevodom
New Police Story
HD 6.92004
Poslan u pijanu vrtoglavicu kada cijelu njegovu jedinicu ubije banda propalica željnih uzbuđenja, osramoćeni hongkonški policijski inspektor Wing (Jackie Chan) treba pomoć svog novog partnera početnika, s vlastitom problematičnom prošlošću, da se izvuče iz bocu i ući u trag bandi i njezinom nemilosrdnom vođi. Poslan u pijanu vrtoglavicu kada cijelu njegovu jedinicu ubije banda propalica željnih uzbuđenja, osramoćeni hongkonški policijski inspektor Wing (Jackie Chan) treba pomoć svog novog partnera početnika, s vlastitom problematičnom prošlošću, da se izvuče iz bocu i ući u trag bandi i njezinom nemilosrdnom vođi.
Zanr:
Datum:
24 Sep 2004
Glumci:
Rezija:
Benny Chan
Drzava:
Tagovi:
New Police Story (2004) online sa prevodom, gledaj New Police Story hd, New Police Story online, New Police Story sa prevodom, 2004 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Charlie je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Charlie ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Charlie najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.