Pocetna/ Filmovi/ Not Okay

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Dood Player


Not Okay
HD N/A2022
Ambiciozna mlada žena, očajnička za sljedbenicima i slavom, lažira putovanje u Pariz kako bi povećala svoju prisutnost na društvenim mrežama. Kad se zastrašujući incident dogodi u stvarnom svijetu i postane dio njezina imaginarnog putovanja, njezina bijela laž postane moralna nedoumica koja joj nudi svu pozornost koju je željela. Ambiciozna mlada žena, očajnička za sljedbenicima i slavom, lažira putovanje u Pariz kako bi povećala svoju prisutnost na društvenim mrežama. Kad se zastrašujući incident dogodi u stvarnom svijetu i postane dio njezina imaginarnog putovanja, njezina bijela laž postane moralna nedoumica koja joj nudi svu pozornost koju je željela.
Zanr:
Datum:
29 Jul 2022
Glumci:
Zoey Deutch, Dylan OBrien, Embeth Davidtz
Rezija:
Quinn Shephard
Drzava:
Tagovi:
Not Okay (2022) online sa prevodom, gledaj Not Okay hd, Not Okay online, Not Okay sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.