Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Nowhere Special sa prevodom
Nowhere Special sa prevodom
HD 7.42020
Džon, 35-godišnji čistač prozora, posvetio je svoj život odgajanju svog četvorogodišnjeg sina Majkla, nakon što ih je majka deteta napustila ubrzo nakon porođaja. Kada Džonu ostane samo nekoliko meseci života, on pokušava da pronađe novu, savršenu porodicu za Majkla, odlučan da ga zaštiti od užasne stvarnosti situacije. Džon, 35-godišnji čistač prozora, posvetio je svoj život odgajanju svog četvorogodišnjeg sina Majkla, nakon što ih je majka deteta napustila ubrzo nakon porođaja. Kada Džonu ostane samo nekoliko meseci života, on pokušava da pronađe novu, savršenu porodicu za Majkla, odlučan da ga zaštiti od užasne stvarnosti situacije.
Zanr:
Datum:
08 Dec 2021
Glumci:
Rezija:
Uberto Pasolini
Drzava:
Tagovi:
Nowhere Special (2020) online sa prevodom, gledaj Nowhere Special hd, Nowhere Special online, Nowhere Special sa prevodom, 2020 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.