Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Nr. 10 sa prevodom
Nr. 10 sa prevodom
HD 6.72021
Ginter je pronađen u nemačkoj šumi kao četvorogodišnjak i odrasta u hraniteljskoj porodici. Četiri decenije kasnije, on vodi normalan život: zarađuje za život kao scenski glumac, provodi vreme sa ćerkom Lizi i ima aferu sa udatom ženom. Ne počinje da se pita o svom poreklu sve dok mu stranac na mostu ne prošapće jednu jedinu reč na uvo. Ginter je pronađen u nemačkoj šumi kao četvorogodišnjak i odrasta u hraniteljskoj porodici. Četiri decenije kasnije, on vodi normalan život: zarađuje za život kao scenski glumac, provodi vreme sa ćerkom Lizi i ima aferu sa udatom ženom. Ne počinje da se pita o svom poreklu sve dok mu stranac na mostu ne prošapće jednu jedinu reč na uvo.
Zanr:
Datum:
30 Sep 2021
Glumci:
Rezija:
Alex van Warmerdam
Drzava:
Tagovi:
Nr. 10 (2021) online sa prevodom, gledaj Nr. 10 hd, Nr. 10 online, Nr. 10 sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.