Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Occupation: Rainfall sa prevodom
Occupation: Rainfall
HD 5.22020
Dve godine nakon međugalaktičke invazije na Zemlju, preživeli u Sidneju u Australiji uzvraćaju očajnički kopneni rat. Kako se iz dana u dan povećavaju broj žrtava, otpor i njihovi neočekivani saveznici, otkrivaju zaveru koja je mogla da dovede do odlučnog završetka rata. Sa vanzemaljskim osvajačima koji su pakleno pokušavali da od svoje zemlje naprave svoj novi dom, trka je krenula u spašavanje čovečanstva. Dve godine nakon međugalaktičke invazije na Zemlju, preživeli u Sidneju u Australiji uzvraćaju očajnički kopneni rat. Kako se iz dana u dan povećavaju broj žrtava, otpor i njihovi neočekivani saveznici, otkrivaju zaveru koja je mogla da dovede do odlučnog završetka rata. Sa vanzemaljskim osvajačima koji su pakleno pokušavali da od svoje zemlje naprave svoj novi dom, trka je krenula u spašavanje čovečanstva.
Zanr:
Datum:
01 Jun 2021
Glumci:
Rezija:
Luke Sparke
Drzava:
Tagovi:
Occupation: Rainfall (2020) online sa prevodom, gledaj Occupation: Rainfall hd, Occupation: Rainfall online, Occupation: Rainfall sa prevodom, 2020 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Daniel je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Daniel ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Daniel najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.