Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Megiddo: The Omega Code 2 sa prevodom
Megiddo: The Omega Code 2
HD 4.02001
Svet je doveden na ivicu apokalipse. Finalna bitka izmedju dobra i zla vodiće se na dolinama Mediga, danas poznatijeg kao Armagedon. Sile zla su okupile moćnu armiju u poslednjem ratu u kojem su se suočavali kontinenti sa kontinentima, nacije sa nacijama, brat sa bratom. Stoun Aleksander je najmoćniji čovek u istoriji čovečanstva koje planira da unisti. Njegov brat, Dejvid, može da ga zaustavi ali ne sam. Potreban mu je saveznik kako bi otkrili sokantnu prirodu neprijatelja. Svet je doveden na ivicu apokalipse. Finalna bitka izmedju dobra i zla vodiće se na dolinama Mediga, danas poznatijeg kao Armagedon. Sile zla su okupile moćnu armiju u poslednjem ratu u kojem su se suočavali kontinenti sa kontinentima, nacije sa nacijama, brat sa bratom. Stoun Aleksander je najmoćniji čovek u istoriji čovečanstva koje planira da unisti. Njegov brat, Dejvid, može da ga zaustavi ali ne sam. Potreban mu je saveznik kako bi otkrili sokantnu prirodu neprijatelja.
Zanr:
Datum:
21 Sep 2001
Glumci:
Rezija:
Brian Trenchard-Smith
Drzava:
Tagovi:
Megiddo: The Omega Code 2 (2001) online sa prevodom, gledaj Megiddo: The Omega Code 2 hd, Megiddo: The Omega Code 2 online, Megiddo: The Omega Code 2 sa prevodom, 2001 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Joseph je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Joseph ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Joseph najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.