Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Old sa prevodom
Old
HD 5.82021
Najt Šjamalan predstavlja zastrašujući, misteriozni novi triler o porodici koja provodi odmor na tropskim ostrvima, i koja otkriva da osamljena plaža na kojoj su se nekoliko sati odmarali dovodi do toga da na neobjašnjiv način ubrzano ostare ... smanjujući čitav njihov život u jedan jedini dan. Najt Šjamalan predstavlja zastrašujući, misteriozni novi triler o porodici koja provodi odmor na tropskim ostrvima, i koja otkriva da osamljena plaža na kojoj su se nekoliko sati odmarali dovodi do toga da na neobjašnjiv način ubrzano ostare ... smanjujući čitav njihov život u jedan jedini dan.
Zanr:
Datum:
23 Jul 2021
Glumci:
Rezija:
M. Night Shyamalan
Drzava:
Tagovi:
Old (2021) online sa prevodom, gledaj Old hd, Old online, Old sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Rufus je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Rufus ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Rufus najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.