Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Operation Varsity Blues sa prevodom
Operation Varsity Blues
HD 6.92021
Ispitivanje koje prevazilazi naslove koje vode slavne osobe i zarobljava se u metode koje Rick Singer, čovek u središtu šokantnog skandala sa prijemom na fakultete 2019. godine, nagovara svoje bogate klijente da prevare obrazovni sistem koji je već stvoren u korist privilegovanih. Ispitivanje koje prevazilazi naslove koje vode slavne osobe i zarobljava se u metode koje Rick Singer, čovek u središtu šokantnog skandala sa prijemom na fakultete 2019. godine, nagovara svoje bogate klijente da prevare obrazovni sistem koji je već stvoren u korist privilegovanih.
Zanr:
Datum:
17 Mar 2021
Glumci:
Rezija:
Chris Smith
Drzava:
Tagovi:
Operation Varsity Blues (2021) online sa prevodom, gledaj Operation Varsity Blues hd, Operation Varsity Blues online, Operation Varsity Blues sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Jillian je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Jillian ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Jillian najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.