Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Our Towns sa prevodom
Our Towns
HD 6.42021
Dokumentarac koji oslikava izvanrednu sliku Amerike i kako uspon građanske i ekonomske reinvencije transformira male gradove i mjesta diljem zemlje. Temeljen na knjizi novinara Jamesa i Deborah Fallows Our Towns: A 100,000-Mile Journey into the Heart of America, film u prvi plan stavlja lokalne inicijative i istražuje kako osjećaj zajednice i zajednički jezik promjene mogu pomoći ljudima i gradovima da pronađu drugačiji put do budućnost. Dokumentarac koji oslikava izvanrednu sliku Amerike i kako uspon građanske i ekonomske reinvencije transformira male gradove i mjesta diljem zemlje. Temeljen na knjizi novinara Jamesa i Deborah Fallows Our Towns: A 100,000-Mile Journey into the Heart of America, film u prvi plan stavlja lokalne inicijative i istražuje kako osjećaj zajednice i zajednički jezik promjene mogu pomoći ljudima i gradovima da pronađu drugačiji put do budućnost.
Zanr:
Datum:
13 Apr 2021
Glumci:
Rezija:
Steven Ascher, Jeanne Jordan
Drzava:
Tagovi:
Our Towns (2021) online sa prevodom, gledaj Our Towns hd, Our Towns online, Our Towns sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
James je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. James ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je James najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.