Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Palma sa prevodom
Palma
HD 6.92021
Ovčarski pas po imenu Palma igrom slučaja prisiljena je da se rastane od vlasnika jer ovaj leti u inostranstvo, a nju je zaboravio na aerodromu da ukrca. Palma se skriva na aerodromu i svakodnevno presreće avione u nadi da se vlasnik vratio. Ali vreme prolazi... Devetogodišnji Kolja također je nov na aerodromu: izgubio je majku i preselio se kod oca pilota kog jedva poznaje. Palma postaje srodna duša i najbolji dečakov prijatelj. A Kolinin otac, pilot Lazarev, moraće da stekne poverenje i ljubav svog sina, jer je napravio težak izbor između karijere i porodice. I pronaći način da ne razdvoji prijatelje kad se vlasnik vrati po Palmu. Ovčarski pas po imenu Palma igrom slučaja prisiljena je da se rastane od vlasnika jer ovaj leti u inostranstvo, a nju je zaboravio na aerodromu da ukrca. Palma se skriva na aerodromu i svakodnevno presreće avione u nadi da se vlasnik vratio. Ali vreme prolazi... Devetogodišnji Kolja također je nov na aerodromu: izgubio je majku i preselio se kod oca pilota kog jedva poznaje. Palma postaje srodna duša i najbolji dečakov prijatelj. A Kolinin otac, pilot Lazarev, moraće da stekne poverenje i ljubav svog sina, jer je napravio težak izbor između karijere i porodice. I pronaći način da ne razdvoji prijatelje kad se vlasnik vrati po Palmu.
Zanr:
Datum:
18 Mar 2021
Glumci:
Rezija:
Aleksandr Domogarov
Drzava:
Tagovi:
Palma (2021) online sa prevodom, gledaj Palma hd, Palma online, Palma sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Leonid je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Leonid ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Leonid najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.