Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Paul Blart: Mall Cop sa prevodom
Paul Blart: Mall Cop
HD 5.22009
Paul Blart je blago vaspitan čovek koji radi kao zaštitar u tržnom centru u Nev Jerseiu. Godinama se prijavljivao za policajca, ali uvek padne na fizičkom ispitu jer ima prekomernu težinu. Jednog dana, banda organizovanih kriminalaca stavila je tržni centar pod opsadu i uzela taoce. Paul Blart je blago vaspitan čovek koji radi kao zaštitar u tržnom centru u Nev Jerseiu. Godinama se prijavljivao za policajca, ali uvek padne na fizičkom ispitu jer ima prekomernu težinu. Jednog dana, banda organizovanih kriminalaca stavila je tržni centar pod opsadu i uzela taoce.
Zanr:
Datum:
16 Jan 2009
Glumci:
Rezija:
Steve Carr
Drzava:
Tagovi:
Paul Blart: Mall Cop (2009) online sa prevodom, gledaj Paul Blart: Mall Cop hd, Paul Blart: Mall Cop online, Paul Blart: Mall Cop sa prevodom, 2009 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Jayma je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Jayma ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Jayma najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.