Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Peter Rabbit 2: The Runaway sa prevodom
Peter Rabbit 2: The Runaway sa prevodom
HD 6.22021
Simpatični odmetnik se vratio. Bea, Thomas i zečevi stvorili su privremenu porodicu, ali uprkos njegovim najboljim naporima, čini se da Petar ne može promijeni svoju nestašnu reputaciju. Izlazeći iz vrta, Peter se nađe u svijetu u kojem se cijene njegovi nestašluci, ali kad njegova porodica riskira sve da ga nađe, Peter mora odlučiti kakav zeko želi biti. Simpatični odmetnik se vratio. Bea, Thomas i zečevi stvorili su privremenu porodicu, ali uprkos njegovim najboljim naporima, čini se da Petar ne može promijeni svoju nestašnu reputaciju. Izlazeći iz vrta, Peter se nađe u svijetu u kojem se cijene njegovi nestašluci, ali kad njegova porodica riskira sve da ga nađe, Peter mora odlučiti kakav zeko želi biti.
Zanr:
Datum:
11 Jun 2021
Glumci:
Rezija:
Will Gluck
Drzava:
Tagovi:
Peter Rabbit 2: The Runaway (2021) online sa prevodom, gledaj Peter Rabbit 2: The Runaway hd, Peter Rabbit 2: The Runaway online, Peter Rabbit 2: The Runaway sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.