Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Érase una vez en Euskadi sa prevodom
Érase una vez en Euskadi
HD 6.12021
Baskija 1985. Leto je, konačno je raspust. Markos i njegova tri drugara, Hose Antonio, Pakito i Toni, jedva čekaju leto koje mnogo obećava za te dvanaestogodišnjake, koje nimalo ne zanima gde, kad i kako. Ubijaće vreme u lavirintu koji im je život pripremio u staroj, turbulentnoj i nestabilnoj Baskiji. Lavirint ofarbanih zidova, o koje udaraju gumene lopte i snovi, pod nebom obojenim sivilom montažnog betona, gde život i smrt više nisu u zvaničnim odnosima. Baskija 1985. Leto je, konačno je raspust. Markos i njegova tri drugara, Hose Antonio, Pakito i Toni, jedva čekaju leto koje mnogo obećava za te dvanaestogodišnjake, koje nimalo ne zanima gde, kad i kako. Ubijaće vreme u lavirintu koji im je život pripremio u staroj, turbulentnoj i nestabilnoj Baskiji. Lavirint ofarbanih zidova, o koje udaraju gumene lopte i snovi, pod nebom obojenim sivilom montažnog betona, gde život i smrt više nisu u zvaničnim odnosima.
Zanr:
Datum:
29 Oct 2021
Glumci:
Rezija:
Manu Gómez
Drzava:
Tagovi:
Érase una vez en Euskadi (2021) online sa prevodom, gledaj Érase una vez en Euskadi hd, Érase una vez en Euskadi online, Érase una vez en Euskadi sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Miguel je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Miguel ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Miguel najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.