Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Ray Donovan: The Movie sa prevodom
Ray Donovan: The Movie sa prevodom
HD 6.92022
Obračun koji je nastajao decenijama donosi puni krug nasleđu porodice Donovan. Kako događaji zbog kojih je Rej postao ono što je danas konačno izlaze na videlo, Donovanovi se vraćaju u Boston da se suoče sa prošlošću. Svako od njih se bori da prevaziđe svoje nasilno vaspitanje, ali sudbina teško umire, a u borbi ih drži samo žestoka ljubav jedno prema drugom. Obračun koji je nastajao decenijama donosi puni krug nasleđu porodice Donovan. Kako događaji zbog kojih je Rej postao ono što je danas konačno izlaze na videlo, Donovanovi se vraćaju u Boston da se suoče sa prošlošću. Svako od njih se bori da prevaziđe svoje nasilno vaspitanje, ali sudbina teško umire, a u borbi ih drži samo žestoka ljubav jedno prema drugom.
Zanr:
Datum:
14 Jan 2022
Glumci:
Rezija:
David Hollander
Drzava:
Tagovi:
Ray Donovan: The Movie (2022) online sa prevodom, gledaj Ray Donovan: The Movie hd, Ray Donovan: The Movie online, Ray Donovan: The Movie sa prevodom, 2022 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.