Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Reminiscence sa prevodom
Reminiscence sa prevodom
HD 5.82021
Nicolas Bannister, robustan i usamljen veteran koji živi u bliskoj budućnosti u Majamiju poplavljenom rastućim morima, stručnjak je za opasno zanimanje: nudi klijentima priliku da ožive svako sećanje koje požele. Njegov život se menja kada upozna misterioznu mladu ženu po imenu Mae. Ono što počinje jednostavno kao izgubljeno i pronađeno postaje strastvena ljubavna veza. Ali kada sećanja drugog klijenta upletu Mae u niz nasilnih zločina, Bannister mora proniknuti kroz mračni svet prošlosti kako bi otkrio istinu o ženi na koju je pao. Nicolas Bannister, robustan i usamljen veteran koji živi u bliskoj budućnosti u Majamiju poplavljenom rastućim morima, stručnjak je za opasno zanimanje: nudi klijentima priliku da ožive svako sećanje koje požele. Njegov život se menja kada upozna misterioznu mladu ženu po imenu Mae. Ono što počinje jednostavno kao izgubljeno i pronađeno postaje strastvena ljubavna veza. Ali kada sećanja drugog klijenta upletu Mae u niz nasilnih zločina, Bannister mora proniknuti kroz mračni svet prošlosti kako bi otkrio istinu o ženi na koju je pao.
Zanr:
Datum:
20 Aug 2021
Glumci:
Rezija:
Lisa Joy
Drzava:
Tagovi:
Reminiscence (2021) online sa prevodom, gledaj Reminiscence hd, Reminiscence online, Reminiscence sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.