Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Resident Evil: Welcome to Raccoon City sa prevodom
Resident Evil: Welcome to Raccoon City sa prevodom
HD 5.22021
Nekada procvat dom farmaceutskog giganta Umbrella Corporation, Raccoon Citi je sada umirući grad na srednjem zapadu. Egzodus kompanije ostavio je grad u pustoši... sa velikim zlom koji se spremao ispod površine. Kada se to zlo oslobodi, građani su zauvek...promenjeni...i mala grupa preživelih mora da radi zajedno da otkrije istinu iza Umbrella i preživi noć. Nekada procvat dom farmaceutskog giganta Umbrella Corporation, Raccoon Citi je sada umirući grad na srednjem zapadu. Egzodus kompanije ostavio je grad u pustoši... sa velikim zlom koji se spremao ispod površine. Kada se to zlo oslobodi, građani su zauvek...promenjeni...i mala grupa preživelih mora da radi zajedno da otkrije istinu iza Umbrella i preživi noć.
Zanr:
Datum:
24 Nov 2021
Glumci:
Rezija:
Johannes Roberts
Drzava:
Tagovi:
Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) online sa prevodom, gledaj Resident Evil: Welcome to Raccoon City hd, Resident Evil: Welcome to Raccoon City online, Resident Evil: Welcome to Raccoon City sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.