Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Safe House sa prevodom
Safe House
HD 6.72012
Vašington igra najopasnijeg otpadnika CIA-e, koji se vraća nakon decenije provedene u bekstvu i biva priveden u bezbednu kuću u Južnoj Africi. Ubrzo nakon privođenja, bezbedna kuća postaje meta napada plaćenika što prisiljava novopečenog operativca Vestona (Rajan Rejnolds) na saradnju sa beguncem. Suočeni sa ozbiljnošću situacije, ovi nesuđeni saradnici pokušavaju da otkriju ko želi da ih ubije. Vašington igra najopasnijeg otpadnika CIA-e, koji se vraća nakon decenije provedene u bekstvu i biva priveden u bezbednu kuću u Južnoj Africi. Ubrzo nakon privođenja, bezbedna kuća postaje meta napada plaćenika što prisiljava novopečenog operativca Vestona (Rajan Rejnolds) na saradnju sa beguncem. Suočeni sa ozbiljnošću situacije, ovi nesuđeni saradnici pokušavaju da otkriju ko želi da ih ubije.
Zanr:
Datum:
10 Feb 2012
Glumci:
Rezija:
Daniel Espinosa
Drzava:
Tagovi:
Safe House (2012) online sa prevodom, gledaj Safe House hd, Safe House online, Safe House sa prevodom, 2012 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Robert je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Robert ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Robert najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.