Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Sanak sa prevodom
Sanak
HD 6.72021
Vivan, MMA trener, i njegova supruga Anšika slave treću godišnjicu braka na kampovanju. Iznenada Anšika dobija srčani udar. Nakon hitne operacije biva otpuštena. Vivan dolazi po nju u bolnicu, međutim njihov odlazak sprečava teroristički napad. Kako Anšika biva zatočena sa ostalim pacijentima i osobljem bolnice Vivan odlučuje preuzeti njihovo oslobađanje u svoje ruke. Vivan, MMA trener, i njegova supruga Anšika slave treću godišnjicu braka na kampovanju. Iznenada Anšika dobija srčani udar. Nakon hitne operacije biva otpuštena. Vivan dolazi po nju u bolnicu, međutim njihov odlazak sprečava teroristički napad. Kako Anšika biva zatočena sa ostalim pacijentima i osobljem bolnice Vivan odlučuje preuzeti njihovo oslobađanje u svoje ruke.
Zanr:
Datum:
15 Oct 2021
Glumci:
Rezija:
Kanishk Varma
Drzava:
Tagovi:
Sanak (2021) online sa prevodom, gledaj Sanak hd, Sanak online, Sanak sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Chandan je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Chandan ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Chandan najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.