Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Scarecrow sa prevodom
Scarecrow sa prevodom
HD 6.42020
Ona je isceliteljka, samotnjak, seoska luda, alkoholičarka... Odrasli je mrze, deca se plaše, ali kada dođu problemi, ona je jedina šansa za spas. Za nju je ovaj dar prokletstvo, ali mračna tajna skrivena u prošlosti tera je da uvek iznova pomaže ljudima iako zna da će je to uništiti. Ona je isceliteljka, samotnjak, seoska luda, alkoholičarka... Odrasli je mrze, deca se plaše, ali kada dođu problemi, ona je jedina šansa za spas. Za nju je ovaj dar prokletstvo, ali mračna tajna skrivena u prošlosti tera je da uvek iznova pomaže ljudima iako zna da će je to uništiti.
Zanr:
Datum:
25 Feb 2021
Glumci:
Rezija:
Dmitrii Davydov
Drzava:
Tagovi:
Scarecrow (2020) online sa prevodom, gledaj Scarecrow hd, Scarecrow online, Scarecrow sa prevodom, 2020 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.