Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Sing 2 sa prevodom
Sing 2 sa prevodom
HD 7.42021
Baster i njegova nova glumačka ekipa sada imaju nameru da debituju u novoj predstavi u pozorištu Kristal Tauer u glamuroznom Redšor Sitiju. Ali bez ikakvih veza, on i njegovi pevači moraju da se ušunjaju u kancelarije Cristal Entertainment-a, koje vodi nemilosrdni vučji mogul Džimi Kristal, gde banda iznosi smešnu ideju da u svoju emisiju ubaci legendu lavljeg roka, Kleja Kaloveja. Baster mora da krene u potragu da pronađe sada izolovanog Kleja i da ga ubedi da se vrati na scenu. Baster i njegova nova glumačka ekipa sada imaju nameru da debituju u novoj predstavi u pozorištu Kristal Tauer u glamuroznom Redšor Sitiju. Ali bez ikakvih veza, on i njegovi pevači moraju da se ušunjaju u kancelarije Cristal Entertainment-a, koje vodi nemilosrdni vučji mogul Džimi Kristal, gde banda iznosi smešnu ideju da u svoju emisiju ubaci legendu lavljeg roka, Kleja Kaloveja. Baster mora da krene u potragu da pronađe sada izolovanog Kleja i da ga ubedi da se vrati na scenu.
Zanr:
Datum:
22 Dec 2021
Glumci:
Rezija:
Garth Jennings, Christophe Lourdelet
Drzava:
Tagovi:
Sing 2 (2021) online sa prevodom, gledaj Sing 2 hd, Sing 2 online, Sing 2 sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.