Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Snake Eyes sa prevodom
Snake Eyes sa prevodom
HD 5.32021
Nakon što je njihovom nasledniku spasio život, uporni usamljenik Zmijske oči dočekan je u drevnom japanskom klanu zvanom Arashikage, gde ga uče načinima nindža ratnika. Ali, kada se otkriju tajne iz njegove prošlosti, čast i odanost Zmijskih očiju biće testirane - čak i ako to znači gubitak poverenja najbližih. Nakon što je njihovom nasledniku spasio život, uporni usamljenik Zmijske oči dočekan je u drevnom japanskom klanu zvanom Arashikage, gde ga uče načinima nindža ratnika. Ali, kada se otkriju tajne iz njegove prošlosti, čast i odanost Zmijskih očiju biće testirane - čak i ako to znači gubitak poverenja najbližih.
Zanr:
Datum:
23 Jul 2021
Glumci:
Rezija:
Robert Schwentke
Drzava:
Tagovi:
Snake Eyes (2021) online sa prevodom, gledaj Snake Eyes hd, Snake Eyes online, Snake Eyes sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.