Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Space Sweepers sa prevodom
Space Sweepers sa prevodom
HD 6.52021
2092. godine svemir je pun opasnog plutajućeg smeća poput odbačenih satelita i napuštenih svemirskih brodova. Posada broda za sakupljanje svemirske smeća pod nazivom Pobeda otkriva humanoidni robot za koji se zna da je oružje za masovno uništavanje. Uključuju se u rizičan posao i putuju svemirom tražeći smeće od kojeg mogu zaraditi, istovremeno se takmičeći sa suparničkim sakupljačima smeća. 2092. godine svemir je pun opasnog plutajućeg smeća poput odbačenih satelita i napuštenih svemirskih brodova. Posada broda za sakupljanje svemirske smeća pod nazivom Pobeda otkriva humanoidni robot za koji se zna da je oružje za masovno uništavanje. Uključuju se u rizičan posao i putuju svemirom tražeći smeće od kojeg mogu zaraditi, istovremeno se takmičeći sa suparničkim sakupljačima smeća.
Zanr:
Datum:
05 Feb 2021
Glumci:
Rezija:
Sung-hee Jo
Drzava:
Tagovi:
Space Sweepers (2021) online sa prevodom, gledaj Space Sweepers hd, Space Sweepers online, Space Sweepers sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.