Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Spiral sa prevodom
Spiral sa prevodom
HD 5.22021
Radeći u senci uvaženog policijskog veterana, drski detektiv Ezekiel “Zeke” Banks i njegov partner novajlija preuzimaju brižnu istragu ubistava koja jezivo podsećaju na jezivu prošlost grada. Nehotice zarobljen u produbljujuću misteriju, Zeke se nalazi u središtu morbidne igre ubice. Radeći u senci uvaženog policijskog veterana, drski detektiv Ezekiel “Zeke” Banks i njegov partner novajlija preuzimaju brižnu istragu ubistava koja jezivo podsećaju na jezivu prošlost grada. Nehotice zarobljen u produbljujuću misteriju, Zeke se nalazi u središtu morbidne igre ubice.
Zanr:
Datum:
14 May 2021
Glumci:
Rezija:
Darren Lynn Bousman
Drzava:
Tagovi:
Spiral (2021) online sa prevodom, gledaj Spiral hd, Spiral online, Spiral sa prevodom, 2021 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.