Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Ukoliko Netu.io Player ne radi, probajte Filemoon Player


Spiritwalker sa prevodom
Spiritwalker sa prevodom
HD 6.22020
Čovek gubi pamćenje i budi se u novom telu svakih 12 sati, svaki put prinuđen da iznova otkrije ko je. Ovo stanje počinje kada se probudi usred saobraćajne nesreće, u telu nekoga koga ne prepoznaje, bez ikakvog saznanja ko je. Počinje da shvata da je njegov duh zaglavljen za drugo telo i da se kreće svakih 12 sati. U svojoj očajničkoj potrazi da pronađe sebe, nailazi na ženu koja tvrdi da ga prepoznaje. Dok dublje ulazi u misteriju, nailazi na tajnu organizaciju koja izgleda da ga juri. Pre nego što bude prekasno, mora da pronađe put nazad u sopstveno telo. Čovek gubi pamćenje i budi se u novom telu svakih 12 sati, svaki put prinuđen da iznova otkrije ko je. Ovo stanje počinje kada se probudi usred saobraćajne nesreće, u telu nekoga koga ne prepoznaje, bez ikakvog saznanja ko je. Počinje da shvata da je njegov duh zaglavljen za drugo telo i da se kreće svakih 12 sati. U svojoj očajničkoj potrazi da pronađe sebe, nailazi na ženu koja tvrdi da ga prepoznaje. Dok dublje ulazi u misteriju, nailazi na tajnu organizaciju koja izgleda da ga juri. Pre nego što bude prekasno, mora da pronađe put nazad u sopstveno telo.
Zanr:
Datum:
24 Nov 2021
Glumci:
Rezija:
Jae-geun Yoon
Drzava:
Tagovi:
Spiritwalker (2020) online sa prevodom, gledaj Spiritwalker hd, Spiritwalker online, Spiritwalker sa prevodom, 2020 filmovi, online filmovi sa prevodom, filmovi, film, gledaj film, filmovi hd, online, onlajn filmovi

Preporuceni Filmovi
Komentari
Filmoviserije Serbian Subs - Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.